Kezdőlap Akciós újság Felhasználói feltételek GYIK Kapcsolat Google Térkép

Keres
Hírlevél feliratkozás
Értesüljön elsőként az akciókról!
Kérje most.
Az ön vezetékneve:*
Az ön keresztneve:*

Az ön e-mail címe:*
 


Leiratkozás bármikor, egy kattintással.

Domestos nagyker vásár

 

Domestos, a legjobban fogyó tisztítószer nagyker áron kereskedőknek


Domestos tisztítószer 750 ml (többféle)
669 Ft/db  (892 Ft/l)
   
 
Pine Fresh
 
Citrus Fresh
 
Ocean Fresh
 
White & Shine

 

A Domestos, a "tisztítószerek királynője" lassan száz éve gyűjti maga köré híveit a tisztaság szolgálatában.

1929-ben az Egyesült Királyságban Mr. W. A. Handley megalapította a Higiénikus Fertőtlenítő Szolgálatot (Hygienic Disinfectant Service). Első termékük a Domestos volt. Háztól házig járva árusították. Erre már nincs szükség, mivel ismertsége és kedveltsége miatt most már a vevők jönnek érte az Ön boltjába. A termék funkciója a ruhák és felületek fehérítése volt, melyhez fertőtlenítő hatás is párosult.

Az 1940-es években a Domestos márkázott barna üvegben volt kapható. Az 1950-es években háztartások, kórházak és az ipari létesítmények tisztaságát fokozta.

Az 1960-as években változtattak rajta, sűrűbb lett az állaga, és megjelentek az illatosított változatok. 1961-ben az Unilever megvásárolta a Domestos márkát, 1962-ben pedig bevezették az első műanyag flakont. Az 1990-es években kifejlesztették a döntött nyakú flakont. 1996-ban a gyártás Magyarországon, Nyírbátorban is elkezdődött.

A Domestos 24H PLUS fertőtlenítő hatású tisztítószer higiénikus tisztaságot biztosít, elpusztítva minden ismert kórokozófajt: gombákat, vírusokat és baktériumokat. A lakás minden területén hatékonyan használható. Egyes felületeken (mint a padló) csak higítva használandó.

Vegyiáru nagyker részlegünkben további jól fogyó márkás és olcsóbb tisztítószereket találhatsz. Nézz körül!

KezdőlapMosószerMosogatószerMosóporAkciós ÚjságTisztítószerÖblítőLégfrissítőKapcsolatEszközökRovarirtóAdatvédelmi tájékoztató