Kezdőlap Akciós újság Felhasználói feltételek GYIK Kapcsolat Google Térkép

Keres
Hírlevél feliratkozás
Értesüljön elsőként az akciókról!
Kérje most.
Az ön vezetékneve:*
Az ön keresztneve:*

Az ön e-mail címe:*
 


Leiratkozás bármikor, egy kattintással.

Felhasználói feltételek

Képek

A képek sok esetben a nagykereskedésünkben készült termékeket ábrázolják.
Azonban vannak esetek, amikor illusztrációval (azaz egy példával, bemutató jellegű képpel) vagy a beszállító által rendelkezésre bocsátott anyaggal szeretnénk szemléletesebbé tenni, hogy mire is számíthat.

Meglehetősen ritkán, de előfordulhat, hogy a weboldalon látott termékek némelyike másképp néz ki a valóságban, azaz nagykereskedésünkben. Ez nem mindig csalódás, mert az igazi termék lehet, hogy jobban néz ki, mint az illusztráció.

Képaláírás, termékmegnevezés

A képaláírásoknál igyekszünk valósághűek és informatívak lenni.
Ezek az információk a termék csomagolásáról, a beszállítótól vagy közvetett forrásból is származhatnak. Előfordulhat, hogy rosszul fogalmaztunk, elcseréltünk egy képaláírást vagy jóhiszeműen téves információt osztottunk meg. A képaláírásokért jogi és anyagi felelősséget nem vállalunk.

Feltüntetett ár

Ezen az édesség nagyker oldalon látható árak bruttó nagykeresekedelmi árak, azaz magukba foglalják az áfát.

Vevőink régóta tudják, hogy az árak feltüntetése során nem folyamodunk "cselelekhez".
Napi szinten igyekszünk frisssen tartani az árainkat. Ha elírtunk valmilyen árat vagy adatot, akkor elnézését kérjük.

A nagykerben is a weboldalon feltüntetett bruttó árakkal fog találkozni, amikor eljön hozzánk vásárolni. Természetesen a nagykerben látható árak a "végérvényesek". Azonban eltérésektől gyakorlatilag nem kell tartania.

Az elgépelésekért nem vállalunk felelősséget. Pontosabban, amint észrevesszük vagy értesülünk róla, máris kijavítjuk. Ha pontatlanságot észlel, kérjük mielőbb jelezze, nagy segítségünkre van ezzel.

Feltételek önkéntes elfogadása

Amennyiben ön ezt a weboldalt használja, meglátogatja, feliratkozik vagy rajta keresztül kapcsolatba lép cégünkkel, továbbá élni kíván a tájékoztatásunk adta előnyökkel, akkor tudomásul veszi a fentieket és egyetért velük.

Semmilyen anyagi és jogi követelést nem támaszt az önt ért valós vagy vélt sérelmek orvoslására, amiért esetleg téves tájékoztatásban részesült ezen a weboldalon. Tisztában van vele, hogy a weboldalt önként használja, önként iratkozik fel és önként lép kapcsolatba cégünkkel. Tudomása van róla, hogy eladás és tájékoztatás céljából küldött leveleinkről bármikor leiratkozhat, illetve írásban kérheti azt.

Adatvédelem

Adatait harmadik félnek nem adjuk ki.
Ha bármilyen visszaélésnek akárcsak a gyanúját észleli ezen a téren, kérjük mielőbb jelezze felénk az erre utaló adatokat írásban, személyesen vagy akár telefonon. Utána fogunk nézni a dolognak.

Számlázás

Nagykereskedésünk minden egyes vásárláshoz áfás számlát biztosít minden egyes vásárlónk részére.

KezdőlapMosószerMosogatószerMosóporAkciós ÚjságTisztítószerÖblítőLégfrissítőKapcsolatEszközökRovarirtóAdatvédelmi tájékoztató